Geschreven door Joke

Blog

Waarom bloggen als bedrijf? Heel eenvoudig: omdat het u klanten oplevert. Elke blog is een nieuwe kans om op Google gevonden te worden. U profileert zich als kenner. En met de hulp van sociale media komt u regelmatig onder de aandacht. Start dus snel met uw blog of laat uw blog schrijven door de copywriters van uwtekst.be.

Bedrijfsblog voor SEO

Google beloont websites die regelmatig nieuwe content hebben én relevante informatie bieden. Zet daarom een blog op uw website, dan kan Google er niet aan weerstaan. Bericht over wat er in uw sector leeft. Hoe meer gerelateerde zoekwoorden u verwerkt, hoe relevanter uw website is voor de zoeker. Gevolg: uw website scoort hoger in Google. 

Bloggen als expert

Met een blog profileert u zich als een deskundige. Blog over het laatste nieuws, beantwoord veelgestelde vragen van klanten en geef trends voor de toekomst. Zodat klanten zeggen: díé weet waarover hij spreekt. Als mensen vertrouwen hebben in uw expertise, is de stap naar een offerteaanvraag of aankoop sneller gezet. 

Schrijf blogs om top of mind te blijven

Denken uw klanten en partners elke dag aan uw organisatie? Uiteraard niet! Elke blog is een kans om even in de schijnwerpers te staan en om uw naamsbekendheid te vergroten. Deel uw blog daarom op Facebook, Twitter en LinkedIn, en vraag uw partners om hetzelfde te doen.

Blog om content te delen

Wat is nog beter dan uw blog te delen met uw volgers op sociale media? Dat ánderen uw blog liken en delen. Zo bereikt u weer een nieuw publiek. Maak daarom nuttige content en geef er een persoonlijk tintje aan zodat het verrast, emoties oproept en herkenbaar is.

Voorbeelden van een blog: uwtekst.be schrijft blogs voor Maxevent, Immo Vercammen, Infraroodexpert en AFAS Software

Een blog heeft heel wat voordelen: kliks naar uw website, vertrouwen bij uw doelgroep en uiteindelijk nieuwe klanten. Waar wacht u nog op? Schrijf zelf een blog of laat hem over aan de freelancecopywriters van uwtekst.be.