Geschreven door Joke

SEO-webteksten voor immomakelaar EST8

In 2016 kwam er een nieuwe speler op de Antwerpse immomarkt. EST8 verhuurt en verkoopt woningen en geeft interieuradvies voor een snellere verkoop. Erkende makelaars Linda Decock en Jochen Vlaminckx klopten bij uwtekst.be aan voor de teksten van hun nieuwe website.

Vlot én professioneel

Opdracht voor de copywriters? De ideeën van Linda en Jochen omtoveren tot leuke en professionele teksten. Bovendien moesten de webpagina’s met zoekmachineoptimalisatie gemakkelijk online vindbaar zijn voor potentiële immoklanten. 

SEO-webteksten

Linda en Jochen van EST8 vonden enkele dagen na de briefing al hun webteksten in de mailbox. Inclusief een lijst met baselines die hun dienstverlening perfect samenvatten. Plus de broodnodige metatags voor de titel en de omschrijving. Want met de juiste metatag scoort u hoger in Google.

Passie voor immo centraal

Welke boodschappen drijven boven in de tekst? EST8 is uw wapen tegen vastgoedstress. Ze bieden een gratis waardebepaling en gratis stijltips. En ze regelen alle administratie, van de publiciteit tot de ondertekening van de akte. Maar vooral: makelaars Linda en Jochen doen hun job met heel hun hart en véél enthousiasme. 

Missie geslaagd? 

Linda en Jochen van EST8:
Voor onze nieuwe website en ons promomateriaal waren we op zoek naar frisse en vlot te lezen teksten die aansluiten bij onze huisstijl en visie! Hierdoor kwamen we in contact met Joke.

Na de inhoudelijke briefing ontvingen we al enkele dagen later de resultaten, een schot in de roos! We hadden meteen het gevoel dat we bij de juiste partner terechtgekomen waren. De uitwerking werd nog verder geoptimaliseerd naar onze wensen en zo kwamen we tot een prachtig eindresultaat. 

De samenwerking verliep steeds erg vlot. Dat vinden we zeer belangrijk en aangenaam werken! Ook nadien konden we bij hen terecht voor een aantal kleine vragen. Proficiat Joke en Tom, wij geven jullie een topscore!

Bekijk de website van EST8.