Geschreven door Tom

Schrijftraining voor Think Tomorrow

Het team van Think Tomorrow is gepassioneerd door digitale media. Ze toveren met websites en dokteren knotsgekke campagnes uit voor de sociale media. Om hun pen aan te scherpen, volgden ze de schrijftraining van copywriter Tom.

Schrijftraining voor Think Tomorrow

“Zoals in veel kmo’s is het bij Think Tomorrow gezellig druk”, begint zaakvoerder Kevin Heylen. “Om groeipijnen te voorkomen was het tijd om even de pauzeknop in te drukken. Dus organiseerden we een driedaagse om samen met het team na te denken over onze werking en strategie. Elke voormiddag stond er een inspirerende training op het programma, om dan in de namiddag over het thema te brainstormen met de collega’s.”


Schrijftraining voor blogs


“Copywriter Tom mocht de spits afbijten met de 7 ingrediënten voor blogs die werken. Waarom die voor ons belangrijk zijn? We willen dat iedere collega zijn kennis deelt via onze bedrijfsblog. Dus ook onze ontwerpers en developers.”


Schrijfcursus: to the point en onderhoudend


“De schrijftraining van Tom was een schot in de roos: hij kwam, zag en toverde vooral een glimlach op onze lippen. We kregen concrete tips op basis van voorbeelden die hij van onze website plukte. Keer op keer volgde er een aha-moment en na afloop van de training kreeg iedere deelnemer persoonlijke feedback op een tekst die hij of zij geschreven had. Dat leverde nóg meer stof tot nadenken op.”


Schrijftraining met vervolg


“Ondertussen zijn we met de tips van Tom aan de slag gegaan. Maar het is opletten geblazen, want het is weer lekker druk en dan verdwijnt de aandacht voor onze blogs soms op de achtergrond. Klant komt voor alles. Maar geen nood: Tom heeft ons een follow-up beloofd en binnenkort screent hij onze teksten opnieuw op de 7 ingrediënten. Zo blijft de schrijftraining leven.” 


Wie is Think Tomorrow?


Een bureau voor digitale marketing en communicatie, dat stevig groeit en bedrijven zoals Soudal, Croky, BNP Paribas Fortis en McCain tot zijn klanten mag rekenen. Ze zijn een bezoek aan Herentals meer dan waard.


Ook zin in een schrijftraining? Bel copywriter Tom op 0496 78 52 33.