Copywriting

Prikkelende teksten voor web en papier

Zoekt u een freelancecopywriter? Reken dan op Joke en Tom. Ze schrijven teksten voor online en offline. Voor bedrijven, overheden en organisaties. En voor communicatie- en reclamebureaus.

Schrijven voor papier

Nieuwe folder, nieuwsbrief of verkoopbrief nodig? Of werkt u aan uw jaarverslag, publireportage of persbericht? Geef uw teksten dan in handen van uwtekst.be. Uw copywriters nemen uw lezer op sleeptouw langs uw troeven. En laten hem smullen met heldere en dartele taal, tot hij zijn jawoord geeft. Zo hebt u er in een handomdraai een hele rits nieuwe fans, klanten of deelnemers bij.

Schrijven voor het web

Hoe vinden mensen sneller de weg naar uw organisatie of bedrijf? Door online actief te zijn. Koren op de molen van de copywriters van uwtekst.be! Want Joke en Tom hebben de finesse van Google in hun vingers, zodat ú gevonden wordt op het internet. Zo zetten ze met hun teksten al heel wat organisaties op een leuke manier in de schijnwerpers. Met webteksten en blogberichten. Binnenkort ook voor u?

Copywriting in het kort en in het lang

Schiet u met enkele woorden recht in de roos of met een lekker lange tekst? Uwtekst.be levert zowel uw slogan en baseline als uw catalogus en brochure. Of ze nu kort zijn of lang: met uw nieuwe tekst hangt uw lezer aan uw lippen.

Hertaling: van het Engels en Frans naar het Nederlands

Franse of Engelse basistekst? Uwtekst.be hertaalt naar het Nederlands. Geen letterlijke vertaling dus. Joke en Tom zetten de tekst om naar het Nederlands én herschrijven grondig. Zodat geen kat ziet dat het een vertaling is, en uw lezer ervan snoept.