Geschreven door Joke

Content writing voor The Oval Office

Copywriter Joke wrijft zich al in de handen als ze een bericht krijgt van communicatiebureau The Oval Office. Want dankzij hen mag ze op de koffie bij sterke persoonlijkheden. Gewapend met haar dictafoon en tonnen nieuwsgierigheid duikt ze in de wereld van de cultuur, politiek en sociale strijd. En komt ze weer boven met netjes afgewerkte diepte-interviews en reportages.

Gezocht: journalist voor redactiewerk

Kim Walckiers, projectmanager: “The Oval Office is een fullservicebureau dat zowel creatieve communicatie levert als contentmarketing, pr en livecommunicatie. Voor onze klanten waren we op zoek naar multi-inzetbare journalisten, niet echt naar commerciële copywriters. Via via kregen we de contactgegevens van Joke. We stuurden haar meteen op missie voor M@gMetal, het e-magazine van ABVV-Metaal, om te testen of het klikt.”

Van moeilijk thema naar boeiende tekst

“We zijn zeer tevreden over de inhoud en de kwaliteit van de teksten, en onze klant is dat ook. Joke slaagt er elke keer in om snel voeling te krijgen met moeilijke thema's en zet ze ook om in boeiende interviews en heldere teksten. De afwerking van de teksten is ook zeer goed, er zijn nauwelijks correcties nodig.”

Aanrader voor anderen

Of ze uwtekst.be aanraadt aan andere bedrijven? “Absoluut. Joke is steeds enthousiast over een nieuwe briefing en start meteen. Ze legt zelf de contacten, levert tijdig op, communiceert goed en leeft de afspraken na. Ze is multi-inzetbaar en maakt zich onbekende onderwerpen snel eigen. De kwaliteit van de geleverde teksten is top. Haar vrolijke persoonlijkheid krijg je er als klant bovenop.”

Ontdek wat we zoal schrijven voor The Oval Office: