Wie zijn wij?

Freelance copywriters
voor meer lezers en meer klanten

Een team van freelance copywriters, tekstschrijvers, bloggers en eindredacteurs staat voor u klaar. Bel Joke (0486 93 32 44) of Tom (0496 78 52 33), of mail naar hallo@uwtekst.be om hen aan het werk te zetten voor uw organisatie. Bekijk ook onze klanten.

Daarnaast werken we samen met een vast team van native Engelse en Franse copywriters en vertalers die even ervaren en pietje-precies zijn als wij.

Copywriter Tom

Uw copywriter in Vlaams-Brabant

Tom is zaakvoerder, copywriter en schrijftrainer. Daarnaast is hij docent copywriting aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Als marketeer pur sang zoekt hij permanent naar manieren om met tekst meer respons en dus omzet of succes te halen. En daarvan plukt ú de vruchten.

Copywriter Joke

Uw copywriter in Antwerpen

Joke is zaakvoerder en copywriter in Antwerpen. Stuurt u ons een mail? Dan krijgt u van haar een antwoord en offerte. Ze luistert naar uw briefing, schrijft uw tekst zelf of schakelt een collega in, en zorgt ervoor dat u stipt op tijd uw teksten krijgt. Mail of bel haar snel voor uw tekst.

Copywriter Koen

Uw copywriter in Vlaams-Brabant

Wat wilt u als bedrijf of organisatie met uw tekst bereiken? Dat u meer klanten aantrekt, meer verkoopt of wilt u gewoonweg uw lezers de informatie geven die ze zoeken? Welke tekst u ook nodig hebt, Koen trekt uw lezers over de streep met teksten die to the point zijn en overtuigen.

Copywriter Shana

Uw copywriter in Oost-Vlaanderen

Tekstschrijver Shana is een echte verhalenverteller. Met haar speelse woorden stopt ze muziek in uw teksten en laat ze uw lezers watertanden en dromen. Wedden dat haar teksten u en uw lezers doen lachen? Geef haar een opdracht en test het zelf uit.

Eindredacteur Tjeerd

Elke tekst gegarandeerd foutloos.

Tekst klaar? Dan gaat hij naar onze taalverbeteraar! Onze genadeloze eindredacteur Tjeerd uit Nederland kent de Dikke Van Dale en het Groene Boekje uit het hoofd en kickt op uitzonderingen op de taalregels. Zo zorgt hij ervoor dat elke tekst gegarandeerd foutloos is.

Eindredacteur Mieke

Nu is uw tekst helemaal áf​

Noem het redigeren of controleren: eindredacteur Mieke zorgt ervoor dat uw tekst piekfijn, consistent en foutloos is – voor een Vlaams en/of Nederlands publiek. Pas als zij door onze teksten ging, weten we: nu is uw tekst helemaal áf.

Op zoek naar goede copywriters?

Op zoek naar goede copywriters?