Eindredactie

Taalkundige puntjes op de i

Schreef u zelf een tekst, maar vindt u dat er nog iets aan schort? De copywriters van uwtekst.be laten hem nóg harder swingen en kijken hem na op taalfouten. Leun dus achterover en relax, uw tekst is in goede handen.

Tekstcorrectie: genadeloos voor spelfouten

Bij een deskundige dienstverlening hoort een vlekkeloze taal. Gaat uw tekst online of in druk? Leg hem dan eerst voor aan de copywriters van uwtekst.be. Want als u een tijdje werkt aan uw tekst, dansen de letters voor uw ogen en ziet u onjuistheden niet meer staan. Uw eindredacteur kent de Dikke Van Dale uit het hoofd en controleert als een echte speurneus op spelling, grammatica en consistentie. Met een foutloze tekst straalt u professionalisme uit, zoals uw lezer dat van u gewoon is.

Eindredactie: geef uw tekst een facelift

Niet tevreden over de opbouw van uw tekst? Herschrijven doen Tom en Joke ook. Ze schudden de zinnen tot ze helemaal op hun plaats staan, geven extra structuur en laten de essentie bovendrijven. Zo krijgt u een tekst die leest als een trein én die foutloos is.

Oep zen Vloms of in het Nederlands?

“We spreken toch allemaal Nederlands”, zegt u? Klopt, maar van heel wat Vlaamse uitspraken hebben onze noorderburen nog nooit gehoord. Zoals een boontje voor iemand hebben, op beide oren slapen en zijn slag thuishalen. En dat geldt ook omgekeerd. Als Nederlands bedrijf ruilt u mkb, pinpas en mobieltje het best in voor kmo, bankkaart en gsm. Daarom heeft uwtekst.be een Vlaamse én een Nederlandse eindredacteur in huis. Zo bent u zeker dat ál uw klanten uw tekst begrijpen.