Schrijftraining

Krijg tips voor teksten met effect

Iedereen kan schrijven. Maar wordt uw tekst ook gelézen? Nodig Joke en Tom uit in uw bedrijf of organisatie voor een cursus copywriting. Pas de tips toe op uw teksten. En scoor bij uw lezers.

Schrijftraining voor wervende teksten

Hoe trekt u de aandacht van uw lezer? Met opvallende én overtuigende communicatie. In deze schrijftraining kruipt u in de huid van uw lezer. U leert:

  • lezergericht schrijven;

  • pakkende titels schrijven;

  • voor papier én web schrijven.

Aan de hand van 7 ingrediënten krijgt u eenvoudige en doeltreffende tips uit het schrijversvak – onmiddellijk toepasbaar.

Halve dag bij u op locatie

Waar vindt de training plaats? Bij u op kantoor. Of in een vergadercentrum in uw buurt als u dat liever hebt. Joke en Tom hebben een lokaal met stoelen, een beamer en een scherm nodig. Een kop straffe koffie is een bonus. Idealiter bestaat uw groep uit 5 tot 25 deelnemers. U reserveert het best 2,5 uur van uw tijd – inclusief een korte pauze om de benen te strekken.

Gratis tekstscan

De schrijftrainers maken de cursus copywriting heel concreet. Stuur daarom op voorhand úw commerciële en zakelijke teksten, dan gaan Joke en Tom ermee aan de slag. De copywriters controleren ze op de 7 ingrediënten voor teksten die werken. En verwijzen er regelmatig naar tijdens de schrijftraining.