Rake teksten voor Blops Communicatiemakers

Picture of Joke Hofmans

Joke Hofmans

Copywriter voor Antwerpen bij uwtekst.be

advertentie OZ Hasselt Blops

Rake teksten die klanten blij maken

“Ik ben nog altijd content dat een bevriende copywriter mij een 2-tal jaar geleden uwtekst.be tipte. De copywriters leveren rake teksten die mijn klanten blij maken, zelfs al is de briefing heel summier. Ze volgen de wensen van de klant, maar niet blindelings. Want ze doen ook voorstellen om de folders en mailings dat tikkeltje beter te maken. Handig voor mij is dat ze daarnaast rekening houden met de ruimte die beschikbaar is in de conceptuele lay-out. Dat levert creatieve én gesmeerde een-tweetjes waarmee we de klant laten scoren.”

Copywriters halen elke deadline

“De deadlines voor schrijfopdrachten zijn vaak heel kort, omdat de klant nog snel iets wil uitsturen of omdat veel mensen de voorstellen moeten goedkeuren. Geen probleem voor uwtekst.be. De copywriters halen elke deadline, hoe kort die ook is. Ze werken ’s avonds, op feestdagen en in het weekend als dat nodig is. Dat ik op elk moment op mijn freelance copywriters kan rekenen, is uiteraard een enorme troef voor een klein reclamebureau als Blops. Zo bedien ik mijn klanten nog beter.”

Pragmatische copywriters

“Kortom: uwtekst.be levert sterke teksten. Ze werken doelgericht, begrijpen de behoeften en wensen van onze klanten en gaan nog een stap verder door te suggereren hoe het nóg beter kan. Een aanrader om die freelance copywriters aan boord te halen.”

Een greep uit de teksten die we voor Blops Communicatiemakers schreven: krantje voor de opening van Oh’ Green in Aarschot, een advertentie voor OZ in Hasselt en een infofiche over studentenarbeid voor Adecco.

advertentie OZ Hasselt Blops

Delen mag

Op zoek naar een goede copywriter?