Samen met Studio Lot voor tekst én webdesign

Picture of Tom Goossens

Tom Goossens

Copywriter voor Vlaams-Brabant bij uwtekst.be

Samen met Studio Lot voor tekst én webdesign

Copywriters van uwtekst.be gaan vreemd

“Zin in een Nederlandse klus?”, vroeg Charlotte Matse op een dag. Een nieuwe en leuke samenwerking was geboren. Studio Lot is een grafisch bureau uit Nederland, gespecialiseerd in webdesign, grafisch ontwerp, foto en video. Hebben hun klanten naast beeld ook tekst nodig? Dan kloppen ze aan bij Joke en Tom.

Webteksten en voice-overs

Uwtekst.be schrijft voor Studio Lot vooral webteksten. Zoals voor de website van het grafisch bureau zelf. Daarnaast maakten ze de voice-overs voor enkele promovideo’s van Nederlandse scholen. Met zo’n vrolijke spot laat Studio Lot zien hoe de leerlingen leren, spelen en werken. Ideaal om te tonen op een opendeurdag of grootouderfeest, of om te delen op sociale media.

Algemeen Beschaafd Nederlands

Werkt dat dan, Vlaamse copywriters in Nederland? Natuurlijk! Want uwtekst.be heeft een Nederlandse eindredacteur in huis. Slopen er Vlaamse woorden of uitdrukkingen in onze tekst, dan haalt Tjeerd die er genadeloos weer uit. Zo scoort u met uw teksten in het hele Nederlandse taalgebied.

“No-nonsenseteksten die gewoon werken”

Charlotte Matse, creative director Studio Lot: “Joke is een zeer bekwame tekstschrijver. Zij schrijft proactief, uitnodigend en to the point. No-nonsenseteksten die gewoon werken. Daarnaast is het erg fijn samenwerken. Joke reageert erg accuraat en de teksten heb je snel in huis. Ongetwijfeld een aanrader!

Samen met Studio Lot voor tekst én webdesign

Delen mag

Op zoek naar een goede copywriter?