SEO-teksten schrijven voor MKA Antwerpen

Picture of Tom Goossens

Tom Goossens

Copywriter voor Vlaams-Brabant bij uwtekst.be

Webteksten schrijven =  helder én correct informeren

Nicolas Winderickx: “Ik werkte aan de nieuwe website voor de mond-, kaak- en aangezichtschirurgen van het AZ Monica. Het doel van de site? Toekomstige patiënten helder en correct informeren over de mogelijke behandelingen. Dus zónder de vaktaal waar artsen zich zo goed bij voelen.”

SEO-teksten = schrijven voor Google

“Informeren via een website betekent ook Google het hof maken. Daarom zocht ik een copywriter die de principes van SEO in de vingers heeft. Joke en Tom van uwtekst.be sprongen direct in het oog met hun aanpak en correcte prijsofferte.”

Drie copywriters zijn beter dan één

Copywriter Tom schrijft de teksten, copywriter Joke doet een kwaliteitscontrole en eindredacteur Mieke sluit het rijtje met een taalkundige check. Die aanpak gaf ons vertrouwen. Daarom besloten we om met uwtekst.be in zee te gaan voor onze SEO-teksten.”

Heldere SEO-teksten gevraagd én gekregen

“De artsen van MKA Antwerpen waren zeer tevreden over de SEO-teksten die copywriter Tom schreef: ze zijn helder, inhoudelijk correct en ook Google lust er pap van. Natuurlijk hadden de artsen hier en daar een opmerking – dat is logisch, want het onderwerp was soms vrij technisch. Gelukkig werd onze feedback snel verwerkt tijdens de correctieronde. Zoeken we ooit nog een copywriter voor SEO-teksten? Dan vinden we die bij Joke en Tom.

SEO-teksten schrijven voor MKA Antwerpen

Delen mag

Op zoek naar een goede copywriter?