SEO-webteksten voor D&K Vision

Joke Hofmans

Joke Hofmans

Copywriter voor Antwerpen bij uwtekst.be

Antwerps reclamebureau D&K Vision zweert bij het BEAN-principe: Binnenkijken, Elektrische impulsen, Aanpakken en Non-stoprelaties. En voor de SEO-webteksten van hun klanten zweren ze bij uwtekst.be. Zo schreven we voor hen de teksten voor de websites van meubelwinkel Prenuptia en advocatenkantoor Dom & Partners. 

SEO-webteksten voor meer traffic op uw website

SEO-webteksten leveren meer bezoekers op uw website op. Omdat we de teksten aanpassen aan wat mensen op het internet zoeken. Zo zoeken mensen op Google niet naar ‘een matras met pocketveren’. Ze zoeken ‘de beste matras bij rugpijn’. Door pagina’s te optimaliseren op de juiste SEO-trefwoorden beloont Google die met een hogere plaats in de ranking. 

“Altijd positief verrast”

Filip Breckx van D&K Vision: “De belangrijkste reden om uwtekst.be in te schakelen voor SEO-webteksten is dat ze resultaat opleveren. We monitoren de zoekwoorden voor onze klanten en zien dat hun websites sneller worden gevonden. Onze klanten zijn ook heel tevreden over de stijl van de teksten. Als we SEO-webteksten voorstellen, dan beelden ze zich kunstmatige teksten propvol keywords in. Maar de copywriters van uwtekst.be slagen erin om SEO te combineren met vloeiende en aantrekkelijke teksten. Onze klanten zijn altijd positief verrast, en hebben zelden opmerkingen over de stijl of inhoud van de teksten.”

Trefwoordenonderzoek en webteksten

2 van die D&K Vision-klanten zijn meubelzaak Prenuptia en advocatenkantoor Dom & Partners. Hiervoor schakelden ze uwtekst.be in: 

  • Trefwoordenonderzoek om te weten hoe mensen op het internet zoeken
  • Webteksten en metatags op de leest geschoeid van Google
  • Vlotte, heldere en aangename teksten die naast Google ook de lezer verleiden

 

Filip Breckx: “Als marketingbureau zijn deadlines natuurlijk heel belangrijk. Uwtekst.be reageert meteen op lastminuteopdrachten. Ook voor grote opdrachten leveren de copywriters snel op.”

Benieuwd of SEO-webteksten ook iets voor uw organisatie zijn? Neem dan contact op met ons.

SEO-webteksten voor D&K Vision

Delen mag

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Op zoek naar een goede copywriter?