#HVmagazine: vastgoedblad in recordtempo

Foto van Joke Hofmans

Joke Hofmans

Copywriter voor Antwerpen bij uwtekst.be

teksten schrijven magazine immo

“Hoe vertellen we onze klanten wat we doen, op zo’n manier dat ze met plezier blijven lezen?”, vroeg Heylen Vastgoed zich af. Hun communicatiebureau icommunicate schakelde uwtekst.be in voor een immomagazine vol boeiende tips voor mensen die op het punt staan om hun woning te kopen of te verkopen. Na amper 10 dagen lag het #HVmagazine al te blinken in de 7 kantoren verspreid over de provincie Antwerpen.

Magazine met korte deadline

Eind juni 2017 opende Heylen Vastgoed feestelijk zijn vernieuwde kantoren in Herentals en Turnhout. De ideale gelegenheid om het nieuwe vastgoedmagazine van de makelaar te lanceren. Kristof Smolders, zaakvoerder van icommunicate: “We stonden voor een schijnbaar onmogelijke taak: in 10 dagen tijd een magazine maken dat leest als een trein. Maar het is gelukt. Uwtekst.be leverde alle teksten tijdig aan, zodat het magazine bij de opening voor de genodigden beschikbaar was.”

Magazine samengesteld en geschreven

“Uwtekst.be is meer dan een tekstbureau. Ze stelden de inhoud van het tijdschrift samen, deden de research over alle onderwerpen en interviewden medewerkers en partners. Uit die input puurden ze vlot leesbare artikels die to the point, correct en helder zijn.”

Antwerpse copywriters: rechttoe, rechtaan

“Hoe ik uwtekst.be zou voorstellen aan anderen? De copywriters leveren no-nonsenseteksten. Ze gaan op zoek naar de kern van het verhaal zonder rond de pot te draaien. En dat op korte termijn.”

Blader door het vastgoedmagazine.

Meer projecten ontdekken? Ook voor communicatiebureau The Oval Office leveren we regelmatig redactiewerk.

Wilt u ook een bedrijfsblad dat leest als een verslavend lifestylemagazine? Leg uw idee voor aan copywriter Joke of Tom.

teksten schrijven magazine immo

Delen mag

Op zoek naar een goede copywriter?