Verhelderende folder voor projectregisseur Vlabo

Picture of Joke Hofmans

Joke Hofmans

Copywriter voor Antwerpen bij uwtekst.be

 

Bedrijfsfolder zoekt klare taal

Het werden twaalf pagina’s vol sprankelende foto’s en krachtige copywriting. Uwtekst.be gebruikte korte tekstblokjes, inzichtelijke titels en handige stappenplannen. Kortom: laagdrempelige copywriting en toch uiterst professioneel. Zo ziet de lezer in één oogopslag wat Vlabo precies voor hem doet.

Folder verheldert doel en werking

Wat doet Vlabo dan precies? De projectregisseur coördineert woningbouwprojecten voor particuliere en publieke grondeigenaars die een tikkeltje meer willen. Zoals extra aandacht voor woonkwaliteit, energiezuinigheid, duurzaamheid en betaalbaarheid. En véél inspraak. Daarom organiseert Vlabo voor elke bouwopdracht een wedstrijd. Zo kiest de grondeigenaar het beste project uit verschillende voorstellen.

“Nu begrijp ik eindelijk wat je doet op je werk!”

Wat vond Vlabo van het resultaat? Els Goegebuer, projectbegeleider Vlaanderen Bouwt vzw: “Vlaanderen Bouwt vzw maakt gebruik van een mooi geïllustreerde folder om haar werking uit te leggen. Deze folder dateerde van 2008 en was dringend aan vernieuwing toe. Een grafisch ontwerpster boog zich over het ontwerp. Zij raadde de copywriters van uwtekst.be aan om onze folder te voorzien van een wervende en duidelijke tekst. Joke luisterde en schreef. Het resultaat mag er zijn. Als je kinderen zeggen: “Nu begrijp ik eindelijk wat je doet op je werk!”, dan is de missie geslaagd.

Bekijk de folder. 

Verhelderende folder voor projectregisseur Vlabo

Delen mag

Op zoek naar een goede copywriter?