Webteksten voor interieurzaak Vandermeeren

Picture of Joke Hofmans

Joke Hofmans

Copywriter voor Antwerpen bij uwtekst.be

Interieurzaak Vandermeeren in Veurne heeft een nieuwe website. Reclamebureau D&K Vision tekende voor de frisse lay-out, de copywriters van uwtekst.be schreven de teksten. Onze opdracht: SEO-teksten schrijven die u doen dagdromen over uw nieuwe interieur, zodat u meteen een afspraak maakt voor gratis interieuradvies.

webteksten Vandermeeren Interieur

SEO-copywriting voor Vandermeeren Interieur

SEO-copywriting betekent dat uw website een antwoord geeft op wat surfers op Google zoeken. Voor Vandermeeren Interieur deden we daarom een trefwoordenonderzoek naar de populairste zoektermen rond meubels, decoratie en interieurs. Die zoekwoorden verwerkten we in heldere en sfeervolle teksten. Met als doel om de website van Vandermeeren Interieur hoger te laten scoren in de zoekresultaten.

Webteksten over interieur die verder doen klikken

De webteksten moeten niet alleen zorgen voor een hogere positie in Google. Ook moeten ze de lezers verleiden tot een glimlach en een portie nieuwsgierigheid. Kristof Sweerts van opdrachtgever D&K Vision: “We willen de aandacht van de surfer langer vasthouden door verhalen te vertellen. Dat hebben de tekstschrijvers van uwtekst.be goed begrepen. De webteksten inspireren, doen dromen en maken u wegwijs in het ruime aanbod van de interieurzaak. In combinatie met de prachtige foto’s blijft u daardoor met plezier wat langer op de website hangen.”

SEO-teksten die overtuigen om te mailen of langs te komen

Twee hoofddoelen staan centraal op de website van Vandermeeren: gratis interieuradvies aanvragen en langskomen in een van de 4 winkels. Om de lezer daarvan te overtuigen, schuiven we 3 krachtige USP’s naar voren die u overal op de website tegenkomt. Ze benadrukken de kwaliteit van de meubels, en zetten het gratis interieuradvies en de gratis levering en plaatsing in de verf.

Kristof Sweerts: “De webteksten wérken. Ze trekken de lezer binnen met de juiste trefwoorden, houden hem langer op de website met verhalen en zetten aan tot actie. Een geslaagd project.”

Stap in de wereld van de droominterieurs via www.vandermeeren.be. Al 40 jaar lang creëert het familiebedrijf interieurs waarvan u gelukkig wordt.

Zelf op zoek naar SEO-teksten? De copywriters van uwtekst.be zetten met plezier hun tanden in uw nieuwe website. Vraag uw offerte.

 

Foto: Vandermeeren Interieur

webteksten Vandermeeren Interieur

Delen mag

Op zoek naar een goede copywriter?