Beter leren schrijven

Schrijfcursus voor uw bedrijf: creëer teksten met impact

Trekt uw bedrijfswebsite geen bezoekers aan? Krijgen uw mailings maar een lauwe ontvangst? Wilt u dat uw professioneel schrijfwerk meer resultaat oplevert? Dan brengt u daar met een schrijfcursus snel verandering in.

Schrijfcursus en persoonlijke coaching voor betere teksten

Tijdens onze schrijftrainingen zit u aan de bron: tekstschrijver en docent copywriting Tom leert u hoe u sterke teksten neerpent:

 • Leer de schrijfpatronen herkennen waarin u bent vastgeroest en krijg feedback op uw eigen teksten.
 • Maak kennis met 7 beproefde technieken die u beter leren schrijven.
 • Pas wat u leerde toe tijdens interactieve oefeningen met voorbeelden uit het bedrijfsleven.


Kunt u ook na uw schrijfopleiding nog een duwtje in de rug gebruiken? Schakel Tom dan in als schrijfcoach na de cursus. Dan redigeert hij de teksten die u schrijft, zodat u zich alle technieken eigen maakt. Met uw nieuwe schrijfgewoontes sleutelt u daarna vol vertrouwen aan uw eigen teksten.

Kies uit deze schrijfcursussen

De schrijfcursussen hieronder heeft uwtekst.be standaard op het programma staan. Specifieke vraag? We stellen ook schrijftrainingen samen op maat van uw bedrijf.

Schrijfcursus ‘7 ingrediënten voor teksten die werken’

Hoe schrijft u aantrekkelijke teksten die uw lezer in beweging zetten? Tijdens deze schrijfworkshop gaat u aan de slag met 7 ijzersterke schrijftips die u op elke tekst toepast. Zo leert u vlotter, gestructureerder en overtuigender schrijven.
Vraag uw schrijftraining aan>

Schrijfcursus ‘SEO-copywriting’

Wilt u uw website beter doen scoren in Google? Dan zet u met SEO-teksten een grote stap vooruit. Maar hoe pakt u dat aan, schrijven voor het web?
In deze training leert u onder andere wat search engine optimization is, hoe u het toepast terwijl u Google tevreden houdt, en waar u relevante keywords vindt.
Vraag uw schrijftraining aan>

Schrijfcursus ‘Zakelijk bloggen’

Bloggen is een krachtige manier om uw website levendig te houden, deelbare content te produceren en uw status als expert te bevestigen. Hoe u zakelijk bloggen succesvol aanpakt, komt u te weten in deze schrijfworkshop. Maak kennis met praktisch technieken om:

 • Een eindeloze stroom aan blogideeën te genereren
 • Writer’s block te overwinnen
  Kwaliteitsvolle, deelbare content te schrijven
 • Te vermijden dat uw bedrijfsblog een promopraatje wordt


Vraag uw schrijftraining aan>

Schrijfcursus ‘E-mails en landingspagina’s schrijven’

De mailbox van uw klanten en prospects krijgt dagelijks een stroom aan e-mails te verwerken. Hoe springt u eruit met uw mailing? Tijdens deze schrijfcursus leert u de knepen van het vak:

 • Sterke onderwerpregels bedenken die de aandacht van uw lezer trekken
 • Zinnen anders formuleren en structureren om uw ontvanger bij de les te houden
 • Landingspagina’s schrijven die uw lezers doen reageren


Vraag uw schrijftraining aan>

Stel zelf uw schrijfcursus samen

Worstelt u met specifieke schrijfvragen waar u het antwoord van een expert op wilt?

Vraag Tom dan om een schrijftraining voor uw bedrijf samen te stellen.

Tijdens die opleiding toont hij u en uw medewerkers hoe u veelvoorkomende schrijfobstakels omzeilt. En doet hij er een schat aan praktische schrijftips en -technieken bovenop, die specifiek op uw bedrijf toepasbaar zijn. Dankzij herkenbare voorbeelden en interactieve oefeningen pent u snel vlottere teksten neer.

Laat uw eigen schrijfcursus samenstellen>

Uw schrijftrainer: ervaren tekstschrijver en docent copywriting

Wie u inwijdt in de knepen van het copywritingvak? Tom Goossens. Uw schrijftrainer is naast ervaren copywriter ook al jaren docent copywriting aan de Karel de Grote Hogeschool.

U bent dus zeker van een interactieve mix van verhelderende inzichten en leerrijke praktijkoefeningen – volledig toepasbaar op uw bedrijf.

Beter leren schrijven?
Vraag uw schrijfcursus aan

Leer in sneltreinvaart beter schrijven: vraag nu uw offerte voor een van de schrijfcursussen hierboven. Of vraag Tom om een training op maat voor uw bedrijf samen te stellen. Eerst meer weten? Bel of mail Tom.