AFAS Software kiest voor de copywriters van uwtekst.be

Foto van Tom Goossens

Tom Goossens

Copywriter voor Vlaams-Brabant bij uwtekst.be

AFAS Software kiest voor de copywriters van uwtekst.be

“Onze vorige copywriter gaf er vorig jaar de brui aan”, steekt Machiel van wal. “Dus spraken we ons netwerk aan: of ze misschien een copywriter konden aanbevelen – eentje die sterk schrijft en stipt oplevert. ‘Bel eens met Joke of Tom van uwtekst.be’, kregen we als reactie.”

Lekker leesbare teksten en to the point geschreven

“Toeval bestaat écht, want diezelfde dag hing copywriter Tom aan de lijn. Hij schreef een artikel over businessintelligence en vroeg of hij me daarover kon interviewen. Kom maar langs, Tom!”

“Na het interview gaf ik een eerste briefing – over een persbericht dat onze nieuwe managementstructuur aankondigt. Toms tekstvoorstel was een schot in de roos: to the point, lekker leesbaar en snel opgeleverd. Daarom schakelen we de copywriters van uwtekst.be nu ook in voor onze blogsklantverhalen en white papers.”

Uw copywriter – ook voor Franse teksten

“De samenwerking met uwtekst.be verloopt bijzonder vlot: we geven een onderwerp en wat achtergrondinformatie voor onze blogs, en copywriter Tom doet de rest. Ook neemt hij de interviews af voor de klantverhalen.”

“Zijn de Nederlandse teksten klaar? Dan zorgt uwtekst.be voor de Franse vertaling. Met die service besparen ze ons nóg meer werk en zo krijgen we bij AFAS Software de handen vrij voor onze kerntaken.”

Krachtige software en heldere teksten

“Wat AFAS Software precies doet? Ondernemers die houden van efficiëntie en heldere bedrijfsprocessen rekenen op onze ERP-software. En wij houden dan weer van heldere bedrijfsteksten. Daarom vinden we de copywriters van uwtekst.be zo leuk.”

AFAS Software kiest voor de copywriters van uwtekst.be

Delen mag

Op zoek naar een goede copywriter?