SEO-teksten schrijven voor de bevlogen parketspecialisten van Nobel Flooring

Picture of Tom Goossens

Tom Goossens

Copywriter voor Vlaams-Brabant bij uwtekst.be

Nobel Flooring uit Minderhout maakt en plaatst eiken parketvloeren. Ze gebruiken alleen duurzaam en Europees eikenhout, selecteren alle planken manueel en maken uw houten vloer precies zoals u wenst. Voor hun nieuwe website klopten ze bij uwtekst.be aan voor SEO-teksten die hun passie voor hout en perfectie uitstralen. Medezaakvoerder Maarten Van Imschoot: “We vroegen teksten met gevoel en die hebben we gekregen.”

seo-teksten Nobel Flooring

SEO-teksten met het warme karakter van hout

Maarten Van Imschoot: “We hebben intensief gewerkt aan onze nieuwe website. We namen de tijd om een goeie structuur uit te tekenen en organiseerden professionele fotoshoots. Dus moesten ook de webteksten er boenk op zitten. Heel belangrijk is dat de webteksten geoptimaliseerd zijn voor Google. Ook willen we lezers net zo verliefd laten worden op hout als wij zijn. De warmte en gezelligheid van parket moest echt van het scherm spatten. Tegelijk willen we het familiale karakter van ons bedrijf laten zien, het authentieke en persoonlijke. Voor mij is dat zeker gelukt. Bovendien leverde copywriter Joke heel toegankelijke teksten aan die erin gaan als zoete koek.”

Webteksten netjes opgeleverd volgens planning

Maarten: “De samenwerking met copywriter Joke verliep heel vlot. Ze is direct mee en vindt snel de juiste toon. Ze was aanwezig op de algemene briefing met de webdevelopers en bracht een bezoek aan ons atelier in Minderhout. Daarmee had zij voldoende input om aan de slag te gaan. Ik kreeg de teksten ook perfect binnen de planning in mijn mailbox.”

Veelzijdige copywriters die van aanpakken weten

Maarten: “Uwtekst.be is een degelijk tekstbureau dat veelzijdige opdrachten aankan en waarop u kunt rekenen. Het is misschien wat vreemd om te zeggen over copywriters, maar de uitdrukking ‘geen woorden, maar daden’ is hun op het lijf geschreven. Als ze een opdracht krijgen, gaan ze er 100% voor en ze leveren piekfijne teksten af, volgens de afspraken.”

Maak kennis met de authentieke eiken vloeren van Nobel Flooring op www.nobelflooring.com.

Hebt u ook plannen voor een nieuwe website? Denk dan tijdig aan uw teksten. Leg uw oor te luisteren bij Joke, Tom en Koen van uwtekst.be.

 

Foto: Nobel Flooring

seo-teksten Nobel Flooring

Delen mag

Op zoek naar een goede copywriter?