White paper voor Project Telewerk

Joke Hofmans

Joke Hofmans

Copywriter voor Antwerpen bij uwtekst.be

De coronacrisis heeft duidelijk gemaakt dat veel mensen niet elke dag in de file hoeven te staan om te gaan werken. Tegelijk is er het besef: elke dag tussen uw strijk en het kinderspeelgoed zitten is ook niet ideaal. Project Telewerk begeleidt bedrijven om coworking in te voeren als flexibele oplossing. Uwtekst.be schreef voor hen een white paper met een stappenplan om telewerk structureel in te voeren. 

Weg met de dagelijkse files

Project Telewerk is een initiatief van Nathalie Goovaerts en Ina De Becker. Ze helpen bedrijven om telewerk in te voeren met onder andere: 

  • Hulp bij de aanpassingen binnen hr en IT
  • Coaching van medewerkers rond timemanagement en resultaatgericht werken
  • Ondersteuning bij de zoektocht naar de geknipte coworkinglocaties

Maar hoe konden ze hun diensten het best promoten bij de bedrijven? 

White paper om uw expertise te tonen

Om geïnteresseerde bedrijven aan te trekken, vroeg Project Telewerk aan uwtekst.be om een white paper te maken over de voordelen van tijd- en plaatsonafhankelijk werken. De white paper: 

  • biedt een nuttig en praktisch stappenplan voor ondernemers
  • en vertelt wat Project Telewerk voor bedrijven kan doen bij de invoering. 

White paper om leads te verzamelen

Bovendien leverde de white paper heel wat data van potentiële klanten op. Want lezers konden de gratis white paper downloaden als ze hun e-mailadres achterlieten.

Kortom: met de white paper biedt Project Telewerk waardevolle content die hen profileert als kenners en die potentiële klanten warm maakt voor hun diensten.

Nathalie Goovaerts: “Uwtekst.be begreep als geen ander wat en vooral wie we wilden bereiken met de white paper over telewerk. Ze stelden heldere vragen en met achtergrondinfo werd een briefing voor de copywriter opgesteld. Ook bij deze opdracht was de deadline eerder gisteren dan vandaag. En uwtekst.be leverde op! Je weet dat het goed zit als je de eerste versie van het document leest en voelt dat je visie en verhaal perfect onder woorden zijn gebracht. De white paper leest erg vlot en bevat heel wat praktische tips en informatie die we aan onze toekomstige klanten willen meegeven. Bovendien werd dit alles in een recordtempo opgeleverd. Een samenwerking die ik maar al te graag nog eens wil overdoen!”

Copywriting white paper Project Telewerk

Delen mag

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Op zoek naar een goede copywriter?