Sterke teksten en stipte projectopvolging

Picture of Tom Goossens

Tom Goossens

Copywriter voor Vlaams-Brabant bij uwtekst.be
“Joke en Tom schrijven steevast sterke teksten voor ons magazine. En met hun projectopvolging zetten ze de puntjes op de i – zónder uitzondering. Daarom rekenen we op uwtekst.be voor publireportages en redactionele stukken.” Aan het woord is Luc Colla, hoofdredacteur van STERCK. Magazine.

Copywriter voor Antwerpen en Limburg

“Schrijftalent is altijd welkom bij STERCK. Magazine. Vorig jaar kreeg ik het telefoonnummer van copywriter Tom via een zakenrelatie. Die was laaiend enthousiast over het werk van uwtekst.be. Dus sprak ik af in de Antwerpse flexwerkplek van de copywriters. Er was direct een klik – de start van onze samenwerking.”

Kant-en-klare teksten

“Joke en Tom nemen interviews af voor ons magazine en verwerken die tot publireportages en redactionele stukken. Belangrijk daarbij is dat we de teksten kant-en-klaar aangeleverd krijgen: de inhoud, taal en stijl van de artikels moet perfect zijn. Daarnaast is de projectopvolging belangrijk: afspraken inplannen met de geïnterviewden, goedkeuring vragen voor het tekstvoorstel, deadlines halen, … Uwtekst.be geeft ons sterke teksten en een stipte projectopvolging.”

Over STERCK. Magazine

“STERCK. Magazine brengt een mix van redactionele content en publireportages. Het blad heeft edities in Antwerpen en Limburg en richt zich op een ondernemend publiek. Informatie en entertainment zijn de basisingrediënten. Die worden gekruid met de diepgang en het praktijkgerichte van de teksten. Het magazine is een uitstekend medium om uw b2b-doelgroep te bereiken met een publireportage.”

Benieuwd naar wat copywriter Joke en copywriter Tom schrijven voor STERCK. Magazine? Snuffel door ons werk.

Delen mag